Over ons.

Behangservice Holland is de specialist op het gebied van nieuwbouw!

Nieuwbouwwoningen

Nieuwbouwwoningen zijn erg gevoelig voor scheurtjes. De muren zijn nieuw en bewegen nog vele jaren. Zeker als er nog geheid wordt in de buurt dan kan dit zeer nadelige gevolgen hebben. Door renovlies te gebruiken kun je dit probleem voorkomen.

Stucen van nieuwbouw muren

Je kunt bij nieuwbouw niet alleen stucen. Het ziet er misschien een paar maanden mooi uit maar daarna komen de problemen. De oplossing voor krimpscheuren is en blijft renovlies behang. Het is sterk en het beschermt de muren.

Enkele Teamleden

Geert is de renovlies expert van Behangservice Holland.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is de eigenaar van Behangservice Nederland. Dit is een een behangbedrijf die veel samenwerkt met Bouwsector NL. Hij heeft de dagelijkse leiding.

Luis is de renovlies specialist bij Behangservice Holland.

Luis Hendriques

Voorman - manager

De vakmannen worden aangestuurd door Luis. Een oud behanger die na tientallen jaren op de bouw een andere functie wilde. Het aansturen en begeleiden van projecten.

Sander is een renovlies behanger van Behangservice Holland.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Wanneer je ons hoofdkantoor belt dan krijg je Sander aan de lijn. Hij is degene onze helpdesk die al je vragen zal beantwoorden. Daarnaast zorgt hij voor de planning.

Wil je een offerte ontvangen?

Behangservice Holland geeft je graag inzicht in de mogelijkheden. Zo zijn wij transparant in onze kosten en werkwijze. Meer weten? Vraag een offerte aan.

Scroll naar boven